Mai in gluma, mai in serios… ;)

august 24, 2010

Inca un test…

Personality test Na, ca m-a mancat pielea si am mai facut un test; daca nici de data asta nu mi se urca la cap… inseamna ca deja am devenit imuna! 🙂 Sper sa fie asa, ca altfel n-o sa-mi fie de bine… 😉

Asta a fost de’ala de-i zice „de personalitate”. E in engleza asa ca incerc sa va traduc „cat mai in romaneste”  (nu o sa va dau tot textul ca v-ati plictisi iar mie mi-ar lua ceva timp sa traduc tot; dar va ajunge atat, ca idee). Daca mai este cineva care l-a facut si este incadrat la aceeasi categorie, chiar m-ar bucura sa dea un semn.

Aici spune ca sunt o ganditoare in proportie de 74% (ma intreb ce o fi facand restul creierului meu in timpul asta), judec, cantaresc lucrurile si trag concluzii (formandu-mi pareri personale) in proportie de 68%, la fel de mult pe cat sunt extravertita. Dar nu cred ca am mare merit in obtinerea unor asemenea procente pentru ca (dupa cum banuiam) detin intuitie in cantitati mai mult decat suficiente (asadar, ea e de vina, nu eu!): 58%.

Ca functie principala sunt o Ganditoare extravertita; oamenii din aceasta categorie (ENTJ = extraversion, intuition, thinking, judgment) sunt in proportie de 4% (Asadar, fac parte dintr-o minoritate?! Niciodata nu as fi crezut asta) si majoritatea sunt barbati (cam 2/3). Deci, sunt o ciudatenie… sa ma imbalsamati bine cand voi muri, sa nu pierdeti bunatate de exemplar!… 🙂

Cei din categoria ENTJ sunt numiti „Seful” sau „Maresalul” (Ati vazut? Nici nu stiati cu cine stati de vorba…).

Ca tip de temperament, sunt NT (intelectual).

Sa trecem la faza urmatoare (cateva citate si cam atat; cine vrea mai mult sa caute pe net, ca are de citit, nu gluma):

„ENTJ sunt nascuti sa fie lideri. Traiesc intr-o lume in care trebuie depasite tot felul de provocari si vor ca ei sa fie aceia care o fac. Au inclinatii spre a conduce care sunt bine deservite de capacitatea lor de a manipula lucrurile complexe, de abilitatea de a absorbi cantitati mari de informatii obiective si a emite judecati rapide si decisive.”

„… au o dorinta naturala puternica de a crea structuri si de a trasa directii oriunde s-ar afla… de a pune oamenii la treaba si de a-i indrepta spre atingerea unor tinte indepartate.”

„Conducator, ambitios, care lucreaza din greu, dominant, pregatit, uraste plictisul, increzator, ambitios, analitic…”

„<<Lipsit de ambiguitate>> exprima hotararea functiei dominante a unui ENTJ (ganditor extravertit). Claritatea convingerilor ii inzestreaza pe acesti ganditori cu pricepere in a sustine dezbateri sau isi doresc sa fie priceputi in a manui argumente, pentru care au inclinatie. Lumina si caldura emanate de un Ganditor instalat intr-un post de conducator pot fi impresionante; poate chiar coplesitoare.”

„La locul de munca, un ENTJ pune la dispozitie o mare cantitate de energie canalizata inspre scopuri si organizatie. Sensul identitatii lor este strans legat de felul in care isi indeplinesc sarcinile. Sunt interesati de ideile si teoriile noi si le evalueaza in scopul utilizarii lor pentru a-si atinge telurile. Sunt foarte eficienti, competitivi, buni strategi si focusati pe sarcinile pe care le au de indeplinit.”

In incheiere, iata cateva personalitati „d’ale mele” (e pentru a doua oara cand mi se spune – in rezultatul testului – ca as avea ceva in comun cu Bill Gates; ma, frate, o fi ceva adevar in asta, ca prea insista 🙂 ):

Abia acum imi explic de ce imi placea de actorii astia… 😉

Un comentariu »

  1. Draga Sorina, citindu-ti blogul am dat peste categoria test si m-am gandit cit de mult ne dorim noi, iubitorii de Dumnezeu sa trecem Testul Sau.

    Testul Sau este Neprihănirea prin credinţă = Adevărata Evanghelie
    Romani 1:16,17 Căci mie nu mi-e ruşine de Evanghelia lui Hristos; fiindcă ea este puterea lui Dumnezeu pentru mântuirea fiecăruia care crede: întâi a Iudeului, apoi a Grecului; deoarece în ea este descoperită o neprihănire pe care o dă Dumnezeu, prin credinţă şi care duce la credinţă, după cum este scris: „Cel neprihănit va trăi prin credinţă.”
    Geneza 15:6 Avram a crezut pe Domnul şi Domnul i-a socotit lucrul acesta ca neprihănire.
    Apocalipsa 14:12 Aici este răbdarea sfinţilor, care păzesc poruncile lui Dumnezeu şi credinţa lui Isus.
    Ieremia 23:6 În vremea Lui, Iuda va fi mântuit, şi Israel va avea linişte în locuinţa lui; şi iată Numele pe care i-L vor da: „Domnul, Neprihănirea noastră!”

    O altă Evanghelie
    2 Corinteni 11:4 În adevăr, dacă vine cineva să vă propovăduiască un alt Isus pe care noi nu l-am propovăduit sau dacă este vorba să primiţi un alt duh pe care nu l-aţi primit sau o altă Evanghelie pe care n-aţi primit-o, oh, cum îl îngăduiţi de bine!
    2 Tesaloniceni 2:7a Căci taina fărădelegii a şi început să lucreze.
    Galateni 1:6-8 Mă mir că treceţi aşa de repede de la Cel ce v-a chemat prin harul lui Hristos, la o altă Evanghelie.(7) Nu doar că este o altă Evanghelie; dar sunt unii oameni care vă tulbură, şi voiesc să răstoarne Evanghelia lui Hristos. 8 Dar chiar dacă noi înşine sau un înger din cer ar veni să vă propovăduiască o Evanghelie, deosebită de aceea pe care v-am propovăduit-o noi, să fie anatema!

    Forme de pervertire a Evangheliei: Mântuirea prin fapte
    Efeseni 2:8,9 Căci prin har aţi fost mântuiţi, prin credinţă. Şi aceasta nu vine de la voi; ci este darul lui Dumnezeu.(9) Nu prin fapte, ca să nu se laude nimeni.
    Tit 3:5,6 El ne-a mântuit, nu pentru faptele, făcute de noi în neprihănire, ci pentru îndurarea Lui, prin spălarea naşterii din nou şi prin înnoirea făcută de Duhul Sfânt, (6) pe care L-a vărsat din belşug peste noi, prin Isus Hristos, Mântuitorul nostru.
    Romani 9:30-31 Deci ce vom zice? Neamurile, care nu umblau după neprihănire, au căpătat neprihănirea şi anume neprihănirea care se capătă prin credinţă; 31 pe când Israel, care umbla după o Lege, care să dea neprihănirea, n-a ajuns la Legea aceasta. 32 Pentru ce? Pentru că Israel n-a căutat-o prin credinţă, ci prin fapte. Ei s-au lovit de piatra de poticnire, 33 după cum este scris: „Iată că pun în Sion o Piatră de poticnire, şi o stâncă de cădere: şi cine crede în El, nu va fi dat de ruşine.”

    Testul final! Oameni cu care se va încheia taina lui Dumnezeu
    Apocalipsa 10:7… în zilele în care îngerul al şaptelea va suna din trâmbiţa lui, se va sfârşi taina lui Dumnezeu, după vestea bună vestită de El robilor Săi proorocilor.
    1 Timotei 3:16a Şi cu adevărat: mare este taina evlaviei: Dumnezeu S-a manifestat în trup…
    Coloseni 1:26,27 Vreau să zic: taina ţinută ascunsă din veşnicii şi în toate veacurile, dar descoperită acum sfinţilor Lui,(sfintii=cei neprihaniti) cărora Dumnezeu a voit să le facă cunoscut care este bogăţia slavei tainei acesteia între Neamuri, şi anume: Hristos în voi, nădejdea slavei.

    Deci: Taina lui Dumnezeu este Dumnezeu manifestat în trup. Implinirea tainei lui Dumnezeu este Biserica Lui! Biserica Lui suntem noi cei mantuiti! deci implinirea tainei este manifestarea lui Dumnezeu in noi, Biserica Lui!

    Comentariu de anna — septembrie 19, 2015 @ 11:47 | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un comentariu

Creează gratuit un site web sau un blog la WordPress.com.