Mai in gluma, mai in serios… ;)

februarie 2, 2017

Pro sau contra?

Filed under: ce ma enerveaza,d'ale vietii — Sorina @ 20:15
Tags: , , , , , , , , , ,

Buuun!… voi incerca sa adopt pozitia avocatului diavolului (pentru aceia care nu cunosc sensul expresiei, puteti sa va informati aici):

Cu ajutorul unei imaginatii de-a dreptul debordante, o sa fac un exercitiu de a accepta ideea ca Dragnea si Grindeanu doresc cu adevarat binele poporului care i-a ales si ca tot ceea ce au declansat este in interesul acestuia. O sa imi imaginez ca

noi, toti cei care citim printre randuri si vedem cu totul alt sens al demersurilor lor (ma refer atat la romani, cat si la ceilalti reprezentanti, din toata lumea), suntem in eroare.

In aceasta situatie, stau si ma intreb:

De ce aceste personaje nu iau in calcul toate daunele care il pasc pe acelasi popor roman, in conditiile in care se refuza retragerea OUG, asa cum au cerut si europenii si americanii si mai stiu eu cine (pe langa sutele de mii de romani din strada, se subintelege!)?! Pentru ca, pana acum, toate aceste tari reprezentau repere la a caror bunastare tanjeam; acum, deodata, acestia nu au voie sa se amestece, in nici un fel. Pai, distinsi domni (ati sesizat puternica ironie, nu? 😉 ), nu a obligat nimeni Romania sa adere la structurile europene sau la celelalte, ci dimpotriva!!! Si, in momentul in care aderi la niste grupuri, iti asumi sa respecti niste reguli comune. Contractele care au fost semnate la aderare le permit, prin stipularile cu care ati fost de acord, sa se amestece – pana la un punct, e adevarat! Dar le permit! Nu putem face tot ce ne taie capul fara sa dam socoteala nimanui. Pentru ca tot ceea ce se intampla in tara noastra ii afecteaza – mai mult sau mai putin – pe oricare alti semnatari ai aceluiasi acord!

Capisci???

Lasă un comentariu »

Niciun comentariu până acum.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat: