Mai in gluma, mai in serios… ;)

februarie 1, 2017

Vinovati de INALTA TRADARE!

Atunci cand niste persoane sunt alese pentru a proteja poporul si a lucra spre binele lui, atunci cand sunt platite spre a face aceste lucruri din chiar banii publici, proveniti de la alegatorii lor, iar aceste persoane lucreaza

tocmai impotriva interesului public si manipuleaza legea spre a fi favorabila intereselor proprii in detrimentul celor care i-au ales, eu nu pot considera aceste acte decat ca incadrandu-se la acuzatia de INALTA TRADARE! Nu am studii juridice dar mi se pare o chestiune de bun simt! Pentru ca alesii PSD au ajuns acolo prin exprimarea votului poporului cu drept de vot (pe care acum il sfideaza cu toata nerusinarea), vot clamat in permanenta de catre Dragnea si acolitii lui, nu de catre puscariasi (prezenti sau posibil viitori detinuti) actuali sau fosti politicieni care nu s-au putut abtine sa isi infiga ghearele in bunul public ca si cum pentru acest motiv li s-ar fi acordat increderea oamenilor!
Dragnea (ca DOMN nu te pot numi!), asta nu e mosia ta, din Teleorman! Asta e tara pentru care strabunii nostri si copiii generatiilor din urma s-au sacrificat (pana la moarte, chiar), nu pentru ca tu sa iti bati joc de milioane de romani, ci pentru a-si pastra libertatea si demnitatea, ca neam! Oamenii v-au ales pentru ca le-ati promis conditii mai bune de trai, in timp ce acum le distrugeti orice sansa de a mai avea un viitor!
RUSINE SA VA FIE, TUTUROR CELOR CARE VA TRADATI NEAMUL!!!

Lasă un comentariu »

Niciun comentariu până acum.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează gratuit un site web sau un blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat: