Mai in gluma, mai in serios… ;)

octombrie 29, 2014

Interesant si util… ;)

Filed under: d'ale vietii,utile — Sorina @ 16:11
Tags: , , , , ,

Am gasit (nu imi apartin!) gandurile acestea care exprima, succint si clar, cateva „reguli de viata” care ne pot fi de mare folos… Cititi-le, poate (unii dintre voi) aveti nevoie de ele, daca inca nu le-ati descoperit!

  1. Ai primit un trup. Poate sa iti placa sau il poți detesta, insa va fi al tau pentru intreaga calatorie pe care o faci pe Pamant de aceasta data. Cum il tratezi depinde numai de tine.

  1. In fiecare zi vei primi o lectie pentru ca esti inscris la cursul full time numit VIATA. Poate sa iti placa lectia sau sa o consideri irelevanta ori prosteasca, dar in fiecare zi o lectie va aparea intr-o forma oarecare. Ai zilnic ocazia sa inveti din aceste lectii. Ele se vor repeta regulat, pana cand experiența necesara ție va fi pe deplin asimilata.
  1. Nu exista greseli; exista numai lectii! Evolutia este un proces de incercare si eroare; se numeste “experimentare”. Experimentele esuate sunt – la fel de mult – parte din proces, ca si cele care, la un moment dat, reusesc.
  1. Deseori, o lectie invatata va aparea din nou, ca recapitulare. Ea poate fi deghizata fata de forma originala in care a fost invatata, tocmai pentru a te testa daca ai invatat-o bine.
  2. Invatarea lectiilor nu se termina. Nu exista nici o parte a vietii care sa nu contina lectii. Daca mai traiesti, inseamna ca mai ai lectii de invatat.
  1. Nu exista un loc mai bun decat AICI. Cand notiunea ta despre ACOLO a devenit un AICI, vei obtine imediat un alt ACOLO care, din nou, va arata mai bine decat AICI.
  1. Ceilalti nu sunt decat niste oglinzi pentru tine. Nu poti sa iubesti sau sa urasti ceva la o alta persoana, fara ca acel aspect sa fie o parte din tine pe care o iubesti sau o urasti. Din nou, iata o ocazie sa mai inveti inca o lectie!
  1. Ce faci cu viata ta, este pe deplin decizia ta. Ai toate uneltele si resursele sa o modelezi asa cum vrei. Alegerea este a ta. Alegerea este o recapitulare a lectiilor pe care le-ai primit zilnic.
  2. Ai deja toate raspunsurile. Raspunsurile la toate intrebarile vietii sunt deja in tine, tot ceea ce trebuie sa faci este sa te uiti inauntru, sa asculti si sa ai incredere. A te ruga inseamna sa ceri raspunsuri, a medita inseamna sa le asculti.
Reclame

Lasă un comentariu »

Niciun comentariu până acum.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: