Mai in gluma, mai in serios… ;)

noiembrie 13, 2013

Am zis eu: „Incetul cu incetul… incep sa descopere adevarul… ”;)

Cercetătorii de la Universitatea Cornell susțin că solul a fost de fapt ”leagănul vieții pe Pământ”. Acesta este o combinație de minereuri care a funcționat ca un adevărat laborator pentru om, absorbind ca un burete toate chimicalele și moleculele.
Acest proces a durat miliarde de ani, timp în care acești compuși chimici au reacționat între ei și au format proteine și ADN, iar la final au apărut celulele vii, susțin savanții.
Legendele grecești, egiptene sau asiatice, dar și Biblia, spun că oamenii au fost creați de divinitate din bulgări de țărână, modelați asemeni unor statui de lut care au primit apoi suflet. Vechiul Testament vorbește despre același lucru, fiind cunoscută fraza “din țărână suntem făcuți și în țărână ne vom întoarce”.

Savanții de la Cornel spun că acest proces al creației ar fi avut loc mai ales în zonele unde exista apă de mare, care formează, împreună cu solul, un compus numit hidrogel, rolul lui fiind să absoarbă cât mai mulți compuși chimici. Concluzia lor se bazează pe experimențe cu hidrogel sintetic, cu ajutorul căruia au reușit să obțină proteine în laborator.

(http://www.realitatea.net/uluitor-teoria-care-confirma-biblia-cum-au-aparut-oamenii-pe-terra_1314557.html#ixzz2kXuM0Mg7 )

Reclame

Lasă un comentariu »

Niciun comentariu până acum.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: