Mai in gluma, mai in serios… ;)

Iulie 18, 2013

Matrimoniale :D

O tânăra din New York a scris pe un site financiar, cerând sfaturi despre cum să găsească un soţ bogat: deja acest fapt singur e distractiv, dar partea cea mai tare e ceea ce i-a răspuns un tip.

*EA*:
Sunt o fată frumoasă (mai mult, foarte frumoasă) de 28 ani. Sunt inteligentă şi am cu adevărat clasă. Aş vrea să mă căsătoresc cu cineva care câştigă minim jumate de milion de dolari pe an.

Există pe site-ul ăsta vreun bărbat care să câştige atât? Sau soţii ale unor milionari care pot să-mi dea sfaturi pe această temă? Am avut deja relaţii cu bărbaţi care câştigau 200 sau 250 mii $, dar acest lucru nu-mi permite să locuiesc în Central Park West.

Cunosc o doamnă care face yoga cu mine, care s-a căsătorit cu un bancher bogat şi trăieşte la Tribeca, nu e atât de frumoasă ca mine şi nici măcar atât de inteligentă. Aşa că mă întreb, ce a făcut ca să merite acest lucru şi de ce eu nu reuşesc? Cum pot să ajung la nivelul ei?

*EL*:
Am citit e-mailul dvs cu mult interes, m-am gândit profund la cazul dvs şi am elaborat un prospect al situaţiei dvs. Vă asigur că nu vă fac să pierdeţi timpul, deoarece câştig 500 mii $ pe an. Clarificat acest lucru, consider faptele în următorul mod:

Ceea ce dvs oferiţi, văzut din perspectiva unui bărbat ca acela pe care-l căutaţi e pur şi simplu o afacere foarte proastă. Şi acest lucru din următoarele motive:
Lăsând la o parte bla bla bla, ceea ce dvs oferiţi e o negociere foarte simplă. Dvs oferiţi frumuseţea dvs fizică, iar eu ofer banii mei. Propunerea este foarte clară, dar există o mică problemă. În mod sigur frumuseţea dvs se va diminua puţin câte puţin şi într-o zi va dispărea, în timp ce contul meu în bancă e foarte probabil să crească progresiv.

Aşadar, în termeni economici dvs sunteţi un activ care suferă depreciere, în timp ce eu sunt un activ care produce dividende. Dvs nu numai că sunteţi supusă deprecierii, dar aceasta e progresivă.

Să vă explic mai clar: azi dvs aveţi 28 de ani, sunteţi frumoasă şi veţi continua să fiţi pt următorii 5/10 ani, dar din ce în ce mai puţin. Şi într-o zi, când veţi observa o poză a dvs de azi vă veţi da seama că aţi devenit o prună uscată. Acest lucru înseamnă, în termeni de piaţă că azi sunteţi bine cotată, în faza ideală de a fi vândută, nu cumpărată. Utilizând un limbaj Wall Street cine va posedă azi trebuie să va pună în „trading position” poziţie de comerţ şi nu „buy and hold” (cumpără şi ţine), cum se pare că sugeraţi. Aşadar în termeni comerciali, căsătoria („buy and hold”) cu dvs nu e o afacere bună pe termen mediu/lung. În schimb, închirierea pe o anumită perioadă poate fi chiar şi din punct de vedere social o afacere înţeleaptă şi am putea s-o luăm în calcul… Am putea să avem o relaţie pt. o anumită perioadă… Hmm… Dacă mă gândesc bine şi ca să mă asigur de cât sunteţi de inteligentă, cu clasă şi frumoasă, eu, potenţial „client care închiriază” aşa o „maşină”, cer ceea ce este corect: să facem un test drive.

Vă rog să stabiliţi data şi ora.

Cu stimă,
Investitorul dumneavoastră.

Anunțuri

1 comentariu »

  1. Uneori femeile se vand ca niste sclave, fara sa jignesc sau sa credeti ca fac diferenta de rasa , dar cum erau negri in trecut patronul ai ducea in piata sa-i vanda asa si tampita asta , frumusetea trece dar sufletul ramane acelasi ! BRAVO investitorului

    Comentariu de ana — Iulie 21, 2013 @ 16:37 | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: