Mai in gluma, mai in serios… ;)

martie 18, 2013

Ce e asta, o gluma proasta?! :(

Filed under: d'ale vietii,utile — Sorina @ 21:12
Tags: , , , , , , , , , , ,

Pentru ca, daca e realitatea zilelor noastre… e mare tragedie… Asadar, indiferent care e raspunsul, tot de groaza este… 😦

SCRISOARE DESCHISĂ
ADRESATĂ PĂRINȚILOR, PENTRU BOICOTAREA COLEGIULUI BILINGV „GEORGE COȘBUC” DIN BUCUREȘTI
„Să nu vă întoarceți virgine din vacanță”
(din sfaturile profesoarei Roxana Marin către eleve)

Organizațiile semnatare ale prezentei scrisori-apel îndeamnă public părinții să evite înscrierea copiilor lor la Colegiul Național Bilingv „George Coșbuc” din București.
Suntem nevoiți să răspundem astfel, în calitate de organizații ale societății civile preocupate de situația familiei românești și a educației, părinților alarmați de unele stări de fapt cu care copiii lor se confruntă, în acest liceu.
Motivația apelului la boicot este dată de un cumul de factori, dintre care cei mai importanți sunt legați de proliferarea promiscuității sexuale și a imoralității:
– Propaganda homosexuală fățișă, deja de notorietate, derulată în ultimii 3 ani de unii dintre profesori, prin „platforma de activism LGBT” (ie. – homosexual-lesbian-bisexual-transsexual). Pintre activități se numără și „primul Gay Pride (ie. – parada „mândriei homosexuale”) dintr-o şcoală publică din România”, cu participarea elevilor, inclusiv din ciclul gimnazial;
– Organizarea și interpretarea piesei de teatru pornografic „Monoloagele vaginului”, având ca actori și spectatori eleve și profesoare (inclusiv fosta directoare, Ilinca Buciu). Cel puțin repetițiile pentru acest „spectacol” s-au derulat în incinta liceului;
– Promiscuitatea sexuală, cazurile de corupere de minori și relații sexuale profesor-elev.
Am decis să facem acest apel, fără precedent în România, constatând că unele din activitățile și situațiile menționate nu numai că nu sunt incidente izolate, ci că se repetă și că primesc sprijin din partea conducerii liceului. Este vorba despre promovarea homosexualității și a promiscuității sexuale. Astfel, li se inoculează elevilor ideea falsă că asemenea
comportamente sunt firești și că pot constitui o alternativă viabilă, dacă nu optimă, în parcursul lor către statutul de adult.
Deloc întâmplător, unii dintre profesori desfășoară activitate infracțională sau cel puțin aflată la limita legii și a normelor morale pe care un cadru didactic ar fi firesc să le respecte. Ca exemplu, este cercetată penal pentru delapidare fosta directoare, „actrița” Ilinca Buciu etc. Apreciem că există o legătură directă între decadența morală din liceu și acțiunile ilegale ale unor cadre didactice.
Constatăm răspunsul vag și lipsit de substanță al Inspectoratului Școlar al Municipiului București la solicitarea noastră de a ni se comunica rezultatele anchetei pe care I.S.M.B. a efectuat-o la unitatea de învățământ, în urma reclamațiilor părinților. Suntem, din păcate, nevoiți să îi considerăm pe responsabilii educației românești părtași, cel puțin parțial și tacit, la perpetuarea acestor fenomene grave.
Atragem totodată atenția oficialilor din Ministerul Educației că „activismul LGBT” (ie. – homosexual-lesbian-bisexual-transsexual) este o activitate de propagandă cu finalitate POLITICĂ, mascată prin aparențe culturale. Acesta nu are ca scop, așa cum se afirmă, „respectarea drepturilor omului” sau „toleranța” – termeni utilizați cu scop manipulator – ci fabricarea și impunerea unor drepturi inventate, inexistente în documentele internaționale, și anume „dreptul la căsătorie” și „dreptul la adopție de copii” pentru cuplurile de același sex, precum și incriminarea, după un tipar totalitar, a oricărei forme de critică la adresa acestui comportament.

Aceste obiective politice, cu profunde implicații asupra societății, sunt, de altfel, asumate în mod deschis de organizațiile „minorităților sexuale”, care se folosesc de toate pârghiile politice și sociale, inclusiv de elevi, profesori și fonduri publice.
Considerăm că toți părinții responsabili trebuie să evalueze unitățile de învățământ și sub aspectul calității și solidității educației morale pe care elevii o primesc, nu doar prin prisma educației formale, indiferent cât de performante ar fi metoda didactică și dotările. Doar astfel au garanția că, la încheierea ciclului liceal, odată cu majoratul, tânărul își poate asuma un parcurs firesc în viață și o contribuție validă, sănătoasă, la „viața cetății”. Promovarea homosexualității și a promiscuității sexuale ca virtuți nu-i pot face, în acest proces de devenire, decât rău.
În consecință, încurajăm părinții să evite înscrierea la Colegiul Național Bilingv „George Coșbuc” din București a copiilor lor, considerând că procesul educațional tarat din instituția numită le pune acestora în grav pericol dezvoltarea firească – mentală, intelectuală, spirituală și chiar fizică.

Solicităm profesorilor liceului o atitudine morală şi civic responsabilă, căci lucrează cu suflete şi nu exercită o îndeletnicire tehnică, limitată la predarea materiei din programă. Este de datoria dascălilor să protejeze aceste suflete nevinovate şi să refuze ingerinţa propagandei homosexuale promovate de câţiva profesori rău intenţionaţi în Colegiul Coşbuc.

Îndemnăm familiile care au deja copii elevi la acest liceu să vegheze cu atenție activitatea lor școlară, semnalându-ne situațiile ieșite din comun.
16 martie 2013
Semnează următoarele organizații non-guvernamentale:
1. Alianța Familiilor din România
2. Asociația Dascălilor din România
3. Asociația pentru Apărarea Familiei și Copilului
4. Federația Organizațiilor Ortodoxe Pro-vita din România (compusă din 13 organizații)
5. Asociația „Familia Ortodoxă”
6. Asociaţia Oamenilor de Afaceri Creştini-Ortodocşi
7. Asociația „Familia și Viața”
8. Asociația Familiilor Catolice „Vladimir Ghika”
9. Asociaţia pentru Libertatea Românilor
10. Asociația „Darul Vieții”
11. Asociația Provita Media
12. Liga de Utilitate Publică
13. Asociația „Rost”
14. Asociația „Doamna Stanca”
15. Asociația „Sfântul Grigorie Palama”
16. Asociaţia Studenţilor Creştin-Ortodocşi Români, filiala Tg. Jiu
17. Asociaţia Studenţilor Creştin-Ortodocşi Români, filiala Suceava
18. Liga pentru Identitate Națională
19. Asociația „Cercul Studențesc Floarea de foc”
20. Fundaţia „Sfinţii Martiri Brâncoveni”
21. Asociația „Prologos”
22. Asociația „Sinaxis 2010”
23. Asociația „Antimis”
24. Asociația „Enable”
25. Asociația „Bunavestire”
26. Alianța pentru Demnitate Națională
27. Fundația Creștină „Arsenie Boca”
28. Asociaţia Umanitară „Neagoe Basarab”
29. Asociația WorldTeach România
30. Fundația „Bridge to Europe”
31. Asociația „Ortodoxia Tinerilor”
32. Asociația pentru Cultură „Alfa”
33. Asociația „Basarabii”

(https://www.facebook.com/pages/Alian%C8%9Ba-pentru-Demnitate-Na%C8%9Bional%C4%83/425748844183689)

Reclame

4 comentarii »

 1. am ramas fara cuvint…voi transmite la toti prietenii mei…
  Doamne salveaza sufletele nevinovate ale copiilor care incearca sa-si faca drum spre lumina

  Comentariu de Lucia Tudosa — martie 19, 2013 @ 01:01 | Răspunde

  • 😦 Daca e adevarat… ma cutremur…
   Daca nu e adevarat… iarasi ma cutremur, gandindu-ma ca a existat cineva care sa nascoceasca asa ceva…
   Dar tare ma tem de prima varianta… 😦

   Comentariu de Sorina — martie 19, 2013 @ 22:57 | Răspunde

 2. Este cat se poate de adevarat. Se intampla asta de multi ani la acel liceu fara ca nimeni sa ia vreo masura. Sunt finantari puternice din strainatate pentru aceasta propaganda gay, bani de care beneficiaza aceasta profesoara si familia ei. si probabil si alte persoane.Si mai grav e ca sunt interese mai inalte la nivel de ambasadorul SUA si diversi politicieni

  Comentariu de Alina — martie 21, 2013 @ 00:16 | Răspunde

  • Alina, probabil ca stii tu ceva, de faci asemenea afirmatii… Totusi, sa acuzi Ambasada SUA si „diversi politicieni” ca ar fi implicati… mi se pare o chestie mai mult decat serioasa… Ai vreo calitate, vreo pozitie anume din care lansezi asemenea acuze ori sunt simple presupuneri?

   Comentariu de Sorina — martie 21, 2013 @ 19:01 | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: