Mai in gluma, mai in serios… ;)

noiembrie 27, 2012

Cupoane de reduceri pentru iertarea pacatelor, inainte de Apocalipsa. Care este pretul iertarii

     Site-ul rusesc Kupoklub.ru propune un cupon de reducere de 50% acelor persoane care vor sa li se ierte pacatele inainte de Apocalipsa, despre care se spune ca ar avea loc pe 21 decembrie 2012. O biserica catolica italiana se afla la originea acestei initiative. Pretul pentru iertarea pacatelor este de 500 de ruble (putin peste 12 euro), afirma site-ul Oddity Central. Astfel, cu aceasta suma, credinciosii isi asigura un loc in rai. Propunerea bisericii italiene pare insa destul de ciudata, tinand cont de faptul ca cei mai multi dintre credinciosii rusi sunt ortodocsi informeaza gentside.com.

„Potrivit predictiilor, lumea noastra se va sfarsi. Dar acesta nu este un motiv pentru a ne intrista. Biserica Catolica Assisi, din regiunea italiana Ombria, provincia Perugia, aflata la sud de muntele Subasio, organizeaza iertarea pacatelor. In aceste vremuri tulburi, acesta este un cadou picat din cer – o incredibila reducere de 50% pentru a va mantui”, se afirma in comunicatul postat pe site-ul rusesc.

(http://www.mediafax.ro/life-inedit/cupoane-de-reduceri-pentru-iertarea-pacatelor-inainte-de-apocalipsa-care-este-pretul-iertarii-10320000)

Reclame

2 comentarii »

  1. Un pret ieftin de 12 euro….Nici Raiul nu mai este ce era!

    Comentariu de dragoscalinescu — noiembrie 30, 2012 @ 10:27 | Răspunde

    • Raiul este cum era si va ramane acelasi… 🙂 numai parerea unora dintre noi privind „valoarea” lui s-a schimbat. Si asta, deoarece unii traiesc cu impresia gresita ca NOI am avea vreo putere de a influenta – cumva – ce se intampla acolo… 😦 Nu ma refer la tine, dragoscalinescu, ci la aceia care uita ca iertarea pacatelor este oferita numai de Dumnezeu; si nu contra cost, ci doar prin Harul Lui… Asta ne poate arata numai cat au inteles ei din Biblie si cum aplica in viata lor ceea ce au inteles… Din pacate, aceleasi lucruri le transmit si altora (in calitatea lor de pastori de suflete), cu aceleasi erori de intelegere… Aici e marea tragedie… 😦

      Comentariu de Sorina — noiembrie 30, 2012 @ 18:53 | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: