Mai in gluma, mai in serios… ;)

decembrie 27, 2011

Apa din organismul uman preia gandurile si sentimentele noastre

Filed under: utile — Sorina @ 20:03
Tags: , , , , , , , , , , , ,

     In ultimii 20 de ani s-au facut multe studii si experimente pentru a se cunoaste efectele terapiilor cu apa. Cele mai spectaculoase rezultate le-a obtinut japonezul Masaru Emoto, care a ajuns la concluzia ca: „Apa este un element viu, capabil sa interactioneze cu ambientul si cu fiintele vii. Apa ne percepe sentimentele, emotiile, cuvintele, rugaciunile, (asculta) muzica si reactioneaza in mod divers la acesti stimuli.”
Pe scurt, Masaru Emoto a pus apa distilata intr-o eprubeta, dupa care, in apropierea ei, diferite persoane au rostit cuvinte senine si blande precum „mama”, „iubire”, „inger”, „multumire”.
Dupa ce a inghetat apa din eprubeta, a fotografiat cristalele care luasera forme armonioase, geometrice. Aceeasi apa a fost, dupa aceea, supusa unui „tratament” cu cuvinte dure si negative de genul: „razboi”, „moarte”, „sange”, „demon”. Cristalele obtinute dupa inghetare erau complet diferite, devenisera asimetrice, contorsionate, scurte, parca erau speriate si devastate.
Acelasi experiment a fost facut folosind de data aceasta muzica. Atunci cand apa a „ascultat” Mozart, Vivaldi, Schubert, Beethoven s-au obtinut cristale de o frumusete si culoare divina. Cand apa a „ascultat” muzica hard rock si heavy metal cu texte dure si violente, cristalele obtinute pareau sa fi explodat, erau rupte si strivite. Imediat dupa acest tratament dur, apa a fost pusa sa „asculte”muzica pop despre dragoste, de exemplu melodia „Yesterday” a Beatles-ilor si cristalele si-au revenit, devenind din nou extrem de armonioase.

             

Experimentul respectiv a fost confirmat si de cercetarea apei din sanctuarul crestin de la Lourdes care, dupa inghetare, prezenta tot forme geometrice, armonioase si frumoase.
Cum credeti ca reactioneaza cele 70 de procente de apa din organismul unui om care supus tot timpul unor stimuli negativi? Nu e de mirare ca organismul omului respectiv se imbolnaveste. Acum ne este mai usor sa intelegem de ce toate religiile mari ale lumii pun accent pe cultivarea emotiilor si gandurilor pozitive si au creat meditatia prin rugaciune. Iata de ce medicul ne recomanda sa bem in fiecare zi cel putin 2-2,5 litri de apa.
In concluzie, daca dorim sa avem o viata frumoasa trebuie sa avem grija sa bem multa apa proaspata in fiecare zi si, de asemenea, sa fim atenti la modul in care gandim si actionam pentru a nu influenta negativ apa din interiorul nostru.

Reclame

Lasă un comentariu »

Niciun comentariu până acum.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: