Mai in gluma, mai in serios… ;)

Decembrie 14, 2008

Manualul angajatului

employed1Cum ne imbracam
Este recomandat sa veniti imbracati la serviciu conform salariului primit. Daca purtati pantofi de 350 USD sau o geanta de 600 USD, vom presupune ca o duceti bine din punct de vedere financiar, deci nu aveti nevoie de o marire de salariu. Daca va imbracati saracacios, va trebui sa invatati sa va administrati banii mai bine pentru a va cumpara haine mai frumoase, prin urmare nu aveti nevoie de o marire de salariu. Daca va imbracati potrivit, sunteti exact acolo unde trebuie si – in consecinta – nu aveti nevoie de o marire de salariu.
Concediul medical
Din acest moment, nu mai acceptam adeverinta medicala a unui doctor, prin care se adevereste ca sunteti bolnav. Daca puteti merge la doctor, inseamna ca puteti veni si la serviciu.
Operatii chirurgicale
Operatiile chirurgicale sunt interzise. Atata vreme cat sunteti angajat la noi, veti avea nevoie de toate organele. Nu veti elimina nimic! Noi v-am angajat intact. In cazul in care eliminati un organ, vom considera acest lucru indisciplina la locul de munca.
Zile in folos personal
Fiecare angajat va primi, anual, 104 zile libere in interes personal. Ele se numesc sambata si duminica.
Zile de concediu
Toti angajatii vor primi concediul in aceeasi perioada a anului. Zilele de vacanta sunt: 1 ianuarie si 25 decembrie.
Zile libere pentru inmormantari
Aceasta nu e o scuza sa lipsiti de la serviciu! Oricum, nu mai puteti face nimic pentru prietenii, rudele sau colegii decedati. In cazurile rare, in care un angajat va fi nevoit sa participe la inmormantari, acestea se vor programa seara tarziu. Suntem bucurosi sa va permitem sa lucrati in pauza de pranz pentru a putea pleca mai devreme, cu conditia sa va terminati insarcinarile pe ziua respectiva.
Absenta cauzata de propriul deces
Acest incident poate fi acceptat ca scuza. In orice caz, este necesar un preaviz de doua saptamani, precum si pregatirea unui inlocuitor care sa va preia atributiile.
Folosirea toaletelor
Mult prea mult timp se petrece la toaleta. In viitor, se va merge la toaleta in ordine alfabetica. Spre exemplu, angajatii al caror nume incepe cu „A” se vor duce de la 8:00 la 8:20, cei cu „B” de la 8:20 la 8:40 si asa mai departe. Daca nu va puteti deplasa in timpul alocat, veti fi nevoiti sa asteptati pana a doua zi, cand sunteti programati. In situatii de maxima urgenta, angajatii pot face schimb de locuri intre ei. Superviserii ambilor angajati implicati in schimb trebuie sa aprobe aceasta schimbare, in scris. In plus, acum exista o restrictie de trei minute de stationare in toalete. La sfarsitul celor trei minute, se va declansa o alarma, hartia igienica se va retrage automat, usa de la toaleta se va deschide si contravenientul va fi fotografiat. La a doua abatere, fotografia va fi publicata in ziarul intern al companiei, la rubrica „Acte de indisciplina”.
Pauza de masa
Persoanele slabe vor primi 30 de minute pauza de masa, deoarece trebuie sa manance mai mult pentru a arata sanatoase. Persoanele cu greutate normala vor primi 15 minute pauza de masa, pentru a-si pastra silueta. Persoanele grase vor primi 5 minute pauza de masa deoarece este suficient pentru a lua o pastila de slabit.
Va multumim pentru loialitatea aratata fata de companie! Suntem aici pentru a asigura o experienta pozitiva angajatilor. Orice intrebari, comentarii, nelamuriri, plangeri, reclamatii, frustrari, iritari, suparari, insinuari, acuzatii, vor fi adresate in alta parte! Va dorim o saptamana placuta!

Reclame

1 comentariu »

  1. Şi aveţi grijă când veniţi la serviciu, să plecaţi de acasă… E ca şi cu căsătoria: cînd îţi iei pereche, renunţi la alte „prietenii”.

    Comentariu de ionatan — Decembrie 17, 2008 @ 07:46 | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: