Mai in gluma, mai in serios… ;)

Noiembrie 1, 2008

Profil psihologic

Iata o posibila mostra care sa arate cat de diferite pot fi punctele de vedere ale unor anumiti oameni, fata de cel al lui Dumnezeu… (e o simpla satira, presupun ca ati inteles… 😉  ):

Adresa oficiala

Consultanta pentru Manageriat Iordanian
Nr. 0001 din anul 0030 d.H.

C a t r e:
Isus, Fiul lui Iosif
Atelierul de Tamplarie – Nazaret

Va multumim pentru ca ati trimis CV-urile celor doisprezece oameni alesi de Dumneavoastra pentru pozitii de management in organizatia Dumneavoastra! Toti au sustinut deja testele obligatorii si am introdus rezultatele lor in computerul nostru.
Am facut demersurile necesare ca fiecaruia dintre ei sa i se ia interviuri speciale, de catre psihologii si consultantii firmei noastre. Profilul complet al fiecaruia va este trimis pentru o analiza detaliata.
Opinia noastra este ca majoritatea celor nominalizati nu provin dintr-un mediu social corespunzator si nu au educatia si aptitudinile necesare pentru felul de activitate pe care o desfasurati. Ei nu demonstreaza un adevarat spirit de echipa. Recomandarea noastra este ca Dumneavoastra sa contactati persoane cu experienta in management si cu capacitati deja demonstrate.
Simon Petru dovedeste instabilitate emotionala si are un temperament ofensiv. Andrei nu are nici o calitate de lider. Fratii Iacov si Ioan, fiii lui Zebedei, pun interesele personale deasupra loialitatii fata de companie. Toma demonstreaza o atitudine echivoca ce tinde sa-i submineze moralul. Credem ca este datoria noastra sa va comunicam ca Matei a fost pus pe lista neagra a Biroului Central pentru Afaceri Infloritoare, Ierusalim. Iacov, fiul lui Alfeu, si Tadeu au tendinte sigure spre extremism si au prezentat un procentaj ridicat pe scala depresiunilor maniace.
Unul dintre candidati, insa, indica mare potential. Este un om cu abilitati si resurse, se intelege bine cu oamenii si are o minte agera pentru afaceri. Este motivat si totodata ambitios si demn de incredere. Numele lui este Iuda Iscarioteanul. Noi il recomandam pentru postul de controlor si om de mana intai in viitoarea Dumneavoastra echipa.

Reclame

Lasă un comentariu »

Niciun comentariu până acum.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: