Mai in gluma, mai in serios… ;)

martie 9, 2008

Despre 2012, Subteranul Terrei si Miscari Planetare

Am gasit un interviu foarte interesant… Desi este destul de lung, cred ca merita sa ii acordam timpul necesar lecturarii…  Si are si o multime de link-uri, unde putem afla si mai multe…

Interviu Cu Dr. Cristian Negureanu (www.revistanoinu.com)

Motto: “Teologia  Evului Mediu  a introdus lozinca “ Crede şi nu cerceta “, în timp ce Biblia spune : “Cercetaţi toate lucrurile şi păstraţi ce este bun “ (1 Tesalonicieni 5 : 21)Mă interesează conexiunile dintre ştiinţă/religie adevărată, monoteistă/evenimente actuale. Acestea pot fi argumentate, demonstrate, sunt obiective” – Dr. Cristian Negureanu

Gabriel Teodor Gherasim: Stimate Dr. Negureanu, dati-ne cateva date biografice si profesionale.
Cristian Negureanu: Sunt  nascut pe 23 ianuarie 1956, in Bucuresti . Aici am facut liceul si Facultatea de Medicina Generala, pe care am absolvit-o in 1985 . Apoi, am inceput sa ma ocup de studiul psihiatriei dar, vazand modul limitat, strict materialist in care aceasta disciplina medicala abordeaza problema atat de complexa a spiritului uman (dublul corpului fizic, cel care organizeaza materia) , m-am decis sa recurg la o cercetare individuala, apeland si la alte domenii care ma puteau ajuta: religie, filozofie, fizica cuantica, parapsihologie, scrierile unor societati secrete etc.
Facand diferite conexiuni intre lucrari din domeniile mentionate si, subliniez , nevenind cu interpretari personale, neargumentate,  am inceput – din 1990 – sa public diverse articole si carti.
Cateva publicatii la care am colaborat : Magazin Parapsihologic, Evenimentul Zilei, Cronica Romana, Romania Mare, Atac La Persoana, Tricolorul etc.
Cateva din titlurile celor 18 carti publicate pana in prezent : Biblia si OZN –  urile, Biblia si al Treilea Razboi  Mondial (gata sa inceapa!) , Parapsihologia si Misterele Lumii Actuale, Sosirea Zeilor, Evanghelia dupa Darwin, In pragul Regatului etc. (mai multe titluri la
www.miracol.ro ) .
Recent , la Editura Antet (
www.antet.ro) a aparut ultima mea lucrare, Planeta Eris si Incalzirea Globala, o sinteza intre scrierile sumeriene, Cartea lui Enoh si Biblie . Nu sunt membru al nici unui cult religios si nu fac  politica .
G.T.G.: In ce masura religia si stiinta se transforma din antipozi in elemente complementare ?  
C.N.: Scrierile sumeriene, Biblia, Coranul, scrierile indiene etc. nu evidentiaza acest antagonism stiinta – religie. Dimpotriva, descriu prezenta a numeroase aparate de zbor apartinand unei civilizatii mult mai dezvoltate, care a creat omenirea. Teologia  Evului Mediu  a introdus lozinca “Crede si nu cerceta“, in timp ce Biblia spune: “Cercetati toate lucrurile si pastrati ce este bun” (1 Tesalonicieni 5 : 21). Aceasta ideologie a inculturii este si astazi perpetuata  de cartile “sfinte“, despre “traditii“, ale diverselor religii, slujitorii lor neurmarind nimic altceva decat umflarea burtilor si a buzunarelor. 
Biblia, de exemplu, contine o Stiinta atat de avansata, incat omenirea abia daca viseaza la ea. Povesti  despre ingerasi inaripati, dracusori, cazane cu smoala… nu exista. Descrierile facute de profeti unor aparate de zbor sau costumelor elohimilor/dumnezeilor sau anunnakilor, cum ii denumeau sumerienii pe locuitorii planetei Eris-Nibiru, foloseau limbajul acelor epoci, de aceea erau mai greu de inteles. Un exemplu din cartea profetului Daniel : “ Doi oameni… in haine de in… (elohimi/dumnezei care se vor adresa profetului – n.a ) … cuvintele acestea vor fi ascunse si pecetluite pana la vremea sfarsitului… multi vor face investigatii si cunostinta va creste“ (Daniel 12 : 4 – 5 , 9).
G.T.G.:  Mai exista un esoterism daco-roman si, daca da, sub ce forma ?
C.N.: Esoterismul, misticismul, iluminarile interioare ale diverselor persoane si experientele lor, indiferent de perioada istorica, forma de manifestare, sursa etc. nu intra in sfera preocuparilor mele. Ma intereseaza conexiunile dintre stiinta-religie adevarata, monoteista-evenimente actuale. Acestea pot fi argumentate, demonstrate, sunt obiective.
G.T.G: Cum clasificati presupusa importanta a civilizatiei Dacilor si a Romanilor in contextul universal si in ce masura vedeti Romania de azi in transformarile climaterice, politice si sociale viitoare?
C.N.: Prima parte a intrebarii o las in seama istoricilor, cu mentiunea ca ar trebui sa se tina cont de faptul ca, in conformitate cu scrierile antice, au existat doua feluri de Geneze ale oamenilor :
– aceea descrisa in scrierile sumeriene,  in care au aparut, dupa tot felul de monstri (hibrizi oameni – animale), uriasii, prin amestecarea genelor de anunnaki cu acelea de maimuta. Vechime: zeci, poate chiar sute de mii de ani;
– aceea descrisa in Biblie,  prin care au aparut, prin clonare, “oameni dupa chipul si asemanarea“ elohimilor/dumnezeilor. Vechime: aproximativ 8000 de ani.
Detalii in articolul publicat in Revista  Agero (
www.agero-stuttgart.de – Istoria necunoscuta a omenirii) sau in lucrarea „Planeta Eris si incalzirea globala”.
Am mentionat in lucrarile mele faptul ca, prin prisma transformarilor viitoare si in conformitate cu scrierile biblice, doua  tari vor juca un rol foarte important in lume: Romania Mare (Casa Poporului) si Israelul Mare (Al Treilea Templu – va fi reconstruit dupa Revenirea lui Mesia Isus/Enlil).
G.T.G.: De la babilonieni, chinezi, japonezi, australieni si africani, la daci, Biblie, vest europeni si indienii din toate continentele americane, exista legende despre balauri, serpi si reptilieni, ca fiinte ispititoare oamenilor.De unde provine aceasta fascinatie cu fiinte reptiliene si ce importanta au in contextul civilizatiilor prezente?
C.N.: Recomand  cartea lui Z. Sitchin, „A Douasprezecea Planeta”, in care pot fi vazute desene de pe tablitele sumeriene, in care anunnahkii/elohimii, locuitorii Planetei Nibiru (condusa de catre Anu – denumirea sumeriana sau Yahweh – denumirea ebraica), in prezent numita Eris, foloseau diverse costume de zbor, in special cele amfibii (folosite pentru prabusirile in ocean) conferindu-le acest aspect.
Trebuie avute in vedere si experimentele genetice facute de anunnakii condusi de Enki/Ea/Azazel, prin care au aparut tot felul de hibrizi (oameni cu cap de caine, taur, sarpe etc.), inclusiv uriasi cu inaltimi de 10 – 12 metri , schelete ale acestora fiind descoperite in multe zone ale lumii.
G.T.G.:  Biserica catolica nu exclude viata extraterestra. In ce masura OZN – urile si alienii sunt reali si in ce masura, fictiune?
C.N.:  Parerea bisericii catolice ar trebui sa fie ultima  care sa fie luata in consideratie la aprecierea posibilitatii existentei vietii pe alte planete. O biserica “ crestina “  impovarata cu milioane de victime: evrei, crestini neidolatri, oameni de stiinta (arsi pe rug cu Torah sau Biblia legata de gat)  etc., si implicata in scandaluri sexuale de orice fel, care ascunde documente despre Planeta Zeilor, Eris/Nibiru, numita si Planeta Crucii, care tainuieste scrieri si desene despre prezenta OZN –  urilor in timpul vietii lui Mesia Isus/Enlil, nu merita nici un fel de incredere. Doar cateva website – uri unde pot fi verificate afirmatiile  de mai sus:
Google:
1.
www.bibleufo.com
2. www.crystalinks.com
3. www.ufoartwork.com
4. Planet X Secretum Omega 
5. Incalzirea globala al patrulea secret de la Fatima
6.
www.sprezzatura.it arte arte ufo
YouTube:
1. Secrets of Vatican   
In plus, recomand  articolul meu de la Revista Agero, „Navele lui Mesia”. Despre cat sunt de reale OZN – urile (Obiecte Zburatoare Nibiriene) si alienii (anunnakii/elohimii/dumnezeii, locuitorii planetei Eris/Nibiru, Gliese 581c etc.), doar cateva  stiri relativ recente :
– “Franta  si-a desecretizat arhivele legate de OZN – uri“ (Hotnews.ro , 22 martie 2007);
– “Ministerul Apararii din Marea Britanie a anuntat ca intentioneaza sa-si deschida arhivele legate de OZN-uri … informeaza The Guardian … la scurt timp dupa Franta“ (Hotnews.ro , 5 mai , 2007);
– “Guvernul britanic a fost informat oficial, de catre astronomi si cercetatori, ca inteligenta extraterestra exista << aproape sigur >> pe planete din afara sistemului nostru solar“( Realitatea TV –
www.realitatea.net – 9 iunie , 2007, rubrica Tehnologie/IT ) .
G.T.G.:  Ce este planeta Eris/Nibiru si in ce masura – de la NASA,  la vizionari – aceasta planeta este descrisa ca „importanta” pentru planeta noastra?
C.N.:  Este foarte probabila existenta unui sistem stelar binar, in care Statia/Planeta Eris/Nibiru sa fie elementul de legatura intre sistemul Dark Star si sistemul nostru solar, intre civilatia anunnakilor/elohimilor si civilizatia umana, creata de ei. Recent anuntata planeta Gliese 581c, care are conditii de viata asemanatoare celor de pe Pamant, ar putea fi tocmai Dark Star. Detalii :
www.darkstar1.co.uk (Andy Lloyd).
Modificari de clima si fenomene extreme asemanatoare celor din prezent (sunt abia la inceput) au loc de fiecare data (la 3600 de ani) cand Planeta Zeilor intra in sistemul nostru solar :
– Acum 7200 de ani (in timpul sumerienilor): detalii in lucrarea „A Douasprezecea Planeta”, de Z. Sitchin;
– Acum 3600 de ani (in timpul Exodului evreilor din Egipt): detalii in lucrarea „Ciocnirea Lumilor”, de I. Velikovsky (sute de dovezi culese din toate zonele lumii, de la eschimosi la papuasi);
– Google: „Planeta Eris si incalzirea globala”, articol publicat si in Revista „Noi, NU!”.
Despre importanta acestei planete (alaturi de  Gliese 581c etc.) nu spun decat atat: pe ele locuiesc „Cei care au creat omenirea”.
G.T.G.:  De la basmele romanesti care mentioneaza un „celalalt taram” pana la declaratiile amiralului american Richard E. Byrd despre o fantastica lume ascunsa in dedesubturile Polului Nord, suntem intrigati de o posibila lume subterana. Dati-ne, va rog, observatiile dumneavoastra in acest sens, inclusiv cu referinte atat legendare, cat si stiintifice la aceasta lume (lumi), poate ascunsa cunostintelor generale.
C.N.: Observatiile mele se bazeaza pe dovezi clare, imagini luate de sateliti de la NASA, corelate cu scrierile stravechi. Detalii in articolele publicate in „Cronica Romana” (
www.cronicaromana.ro ): Calatorie spre centrul Pamantului (partile 1 si 2) la 25.04.2007 si 03.05.2007, sau in Revista Agero. Acum doar cateva repere:             
Google :
Hollow Earth
Hollow Planets
You Tube :
Aurora Australis hollow earth evidence (imagini luate de satelitii NASA, care demonstreaza faptul ca aurora polara e generata de soarele din interiorul planetei noastre).
G.T.G.:  In ce masura incalzirea globala are asemuiri cu trecutul planetei noastre si  ce importanta ar  trebui sa dam acestui fenomen?
C.N.:  Cartile mentionate mai sus detaliaza acest aspect. Despre importanta actualelor fenomene extreme, recomand articolul aparut in The Observer (22 februarie 2004). Titlul: „Pentagonul ii spune lui Bush: Schimbarile climei ne vor distruge”.
Google: „The Observer Pentagon Climate”
G.T.G.:  De ce este anul 2012 considerat ca punct terminus al civilizatiilor actuale si de ce ar trebui sa dam atentie acestei notiuni?
C.N.: Numeroase scrieri vechi vorbesc despre un sfarsit al istoriei in 2012. Coincide cu trecerea planetei Eris/Nibiru printre Marte si Jupiter, apropierea ei maxima de Pamant. Nu va fi o disparitie a omenirii, ci un nou inceput al civilizatiei umane. Cateva opinii in acest sens :
– “Toti oamenii din Antichitate considerau apropierea acestei planete ca un semn pentru mari prefaceri si inceputul unei noi ere“ ( Z. Sitchin , „A Douasprezecea Planeta”);
–  “Atunci se va arata in cer (zona dintre Marte si Jupiter, pe unde va trece planeta Eris/Nibiru – n.a)  Semnul Fiului Omului (Planeta Eris/Nibiru era numita si Planeta Crucii, deoarece incruciseaza orbitele altor planete din sistemul nostru solar, in drumul ei spre zona mentionata  – n.a) … toate popoarele pamantului se vor boci (din cauza fenomenelor extreme – n.a) si vor vedea pe Fiul Omului (Mesia Isus/Enlil – n.a) venind pe norii (navele – n.a) cerului … ingerii Sai …vor aduna pe alesii Lui“ (Matei 24 : 30 – 31) .
– Apoi va fi : “Un pamant nou; asa ca nimeni nu-si va mai aduce aminte de lucrurile trecute si nimanui nu-i vor mai veni in minte“ (Isaia 65 : 17) .
G.T.G.: Cum puteti fi contactat si cum pot cititorii nostri sa aiba acces la scrierile dumneavoastra ?
C.N.: La posta electronica: cristian_negureanu@yahoo.com. Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina.
PENTRU CARTI :
1) Planeta Eris si incalzirea globala (aparitie recenta) –
www.antet.ro (Libraria M. Eminescu, Bucuresti);
2)
www.miracol.ro – lucrarile anterioare, in masura stocului disponibil;
3) Google: titlul lucrarii si achizitionarea de la alti difuzori de carte (anticariat) .
PENTRU ARTICOLE :
1) Articolele publicate la Revista Agero;
2) Google: Nibiru Negureanu;
3) Google:  Eris Negureanu.

Google: articole in engleza :
1) Planet Eris and the global warming (
www.ufodigest.com);
2) NASA and Planet Eris/Nibiru (
www.ufodigest.com);
3) The unknown history of mankind – The bodies of Messiah (
www.ufodigest.com);
4) Astronauts of antiquity (
www.ufodigest.com);
5) Talking to the Gods (
www.ufodigest.com );
6) Journey to the centre of the Earth (
www.ufodigest.com);
7) Modern Science and the Ancient Writings on the Genesis  of the Solar System (
www.ufodigest.com);
8) Images from the Station/Planet Eris/Nibiru – part 1 ,2 ,3 (
www.ufodigest.com);
9) The Star of Bethlehem (
www.ufodigest.com). 
Cateva recomandari pe You Tube :
1) Nibiru breaking news;
2) Nibiru, are you ready ? (partile 1, 2, 3);
3) Nibiru, Planet of the Crossing.

Reclame

14 comentarii »

 1. Oare cand vom intelege ca oricât de mult am pricepe noi si profesorii nostri, nimic nu va inlocui relatia personala sincera si adevarata cu Dumnezeu?
  Stiinta si religiile omului au exact aceeasi legatura pe care o pot avea boabele inghitite de un… porumbel, cu zborul lui!

  Comentariu de ionatan — martie 9, 2008 @ 18:52 | Răspunde

 2. Eu cred ca stiinta si religia nu sunt chiar atat de discordante! Dimpotriva! Tot mai multe stiinte demonstreaza veridicitatea Bibliei: avem dovezi din istorie, fizica, biologie, stiinte inter-dsiciplinare, paranormal si Dumnezeu stie cate altele or mai fi… Niste prieteni ai mei aveau o vorba care suna cam asa: religia si stiinta sunt ca aripile unei pasari (poate fi si porumbel, daca vrei 😉 )- atata timp cat bat in acelasi ritm si cu aceeasi putere, zborul pasarii este normal.
  Ai inca o dovada (cred eu) in sprijinul celor de mai sus: daca religia si stiinta sunt atat de opuse, cum se face ca savanti dintre cei mai renumiti erau de o religiozitate greu de inchipuit? Da, pot aparea discordante – de exemplu – in cazul in care predai biologia Darwinista iar tu crezi in Creationism. Dar, in acest caz, probabil ca este necesar sa iti schimbi profilul, sa iti alegi alta profesie…
  Dupa cum spune si citatul din Tesaloniceni, insusi Apostolul Pavel ne sfatuieste sa cercetam cat mai multe lucruri si sa pastram ce e bun din ele (daca afirmatiile mele le poti contesta, pe ale lui sunt sigur ca le accepti!); sa respingem totul din start mi se pare o mare greseala…Gandeste-te ca, la inceput, oamenii au fost arsi pe rug pentru ca spuneau ca Pamantul e rotund si Soarele se afla in centrul Sistemului; cine credea ca vor exista mobile, internet, clonari etc?! Probabil ca omul din grota nu si-a inchipuit niciodata cum ar arata un Tiramisu ori o creme-brulee (pentru cine nu cunoaste = crema de zahar ars)! 😉
  Asadar… eu cred ca, incetul cu incetul, stiinta va ajunge la un grad suficient de avansat sa explice multe lucruri pe care inca nu le intelegem din Biblie – si lucruri pe care acum abia le intuim vor fi dovedite fara putinta de tagada! Poate ca va fi descoperit si un cod de descifrare a textelor din aceasta… orice este posibil, atunci cand Dumnezeu doreste ca un anumit lucru sa iasa la iveala!
  De acord cu tine: relatia personala cu Dumnezeu nu o poate inlocui absolut nimic! Si nici experientele rezultate dn aceasta. Dar, sporind volumul lucrurilor pe care le intelegem din Biblie, vom reusi doar sa ne intarim aceata relatie personala… Si cred ca acesta poate fi doar un lucru pozitiv…

  Comentariu de Sorina — martie 9, 2008 @ 21:50 | Răspunde

 3. Nu spuneam ca ar fi vreo discordanta… Dimpotriva. Stiinta confirma Biblia. Spuneam doar ca nu incape in relatie, ca poate fi ignorata.

  Comentariu de ionatan — martie 9, 2008 @ 22:12 | Răspunde

 4. De fiecare dată apar tot felul de ştiri „senzaţionale” de genul: cutremur devastator în anul 2000, sfârşitul lumii în 2000, apoi în 2001, acum se vorbeşte despre acest 2012, dar se spunea şi că timpul a fost comprimat, aşa că ce trebuia să se întâmple în 2012 ar fi trebuit să se întâmple de fapt în septembrie 2007… Sunt multe, multe teorii de acest gen, iar câtă vreme credem în societăţi secrete şi oculte, nu facem decât să pierdem timpul, pentru că dacă sunt secrete, nu vom avea niciodată cum să ajungem la ele ca persoane „din exterior”. Aşa e şi cu acest 2012. Oricât de mult ne-am documenta, nu avem cum să ştim cu siguranţă ce se va întâmpla. Toate teoriile de acest gen sunt speculaţii, într-adevăr, uneori şi pentru unii fascinante.

  Comentariu de Juss Mag — martie 10, 2008 @ 11:34 | Răspunde

 5. Bine ai venit in „casuta mea”, Juss!
  „De fiecare dată apar tot felul de ştiri “senzaţionale”” Ai mare dreptate; si daca ai sti cati oameni traiesc foaaaarte bine raspandind in eter tot felul de frici, mai mult sau mai putin intemeiate… Dar trebuie sa recunoastem ca, de multe ori, ele sunt chiar reale… sunt tot mai multe catastrofe care ne distrug mediul (in toate componentele lui), catastrofe pe care noi le-am generat, distrugandu-ne „casa” pe care Dumnezeu ne-a daruit-o, „mobilata” cu absolut toate cele necesare… Probabil ca abia acum incepem sa intelegem strigatele disperate ale ecologistilor… si vom intelege si mai multe, in curand, din pacate…
  Sunt predictii care se implinesc si predictii care se dovedesc false; era pe undeva, prin Biblie, un citat care spunea cam asa (iertata fie-mi nestiinta in a-l reda asa cum e scris acolo!): „Vor veni multi profeti in numele meu (…) daca se vor implini spusele lor, inseamna ca erau trimisi de mine; daca nu, nu” (Dumnezeule, cat am putut masacra bunatate de text!!!) – oricum, ai priceput ideea…
  Sunt oameni care se pricep sa citeasca in stele; demult, ei erau numiti „magi”; acum, sunt fie astronomi, fie astrologi… Sunt oameni care pot calatori printre stele… altadata, se povestea de ei prin basme… Sunt atat de multe lucruri al caror inteles nu il putem pricepe! Dar, cel putin, putem incerca! Dumnezeu ne-a daruit constiinta, cu ajutorul careia putem descoperi atat de multe… Nu e pacat sa o irosim? Si, apoi, si creierul, ca oricare alt organ, prin nefolosire se atrofiaza…
  „câtă vreme credem în societăţi secrete şi oculte, nu facem decât să pierdem timpul” Poate da, poate nu… Ma bucur pentru tine, daca asta e o certitudine, deja… Eu inca sunt in faza intrebarilor… si mai am atat de multe…
  „nu vom avea niciodată cum să ajungem la ele ca persoane “din exterior”.” Sa nu uitam ca din ce in ce mai multe secrete „transpira” in ultima vreme… Fie ca e vorba de politica, religie, societate, lumea afacerilor, stiinta etc.
  „Oricât de mult ne-am documenta, nu avem cum să ştim cu siguranţă ce se va întâmpla.” Sunt pe deplin de acord cu tine! Dar macar putem incerca… cine stie, poate „avem noroc si tragem lozul cel mare”!… 😉 Dupa cum spuneam aici si aici , nu se stie niciodata ce ne rezerva „Ziua aceea” care poate fi maine sau in 2012 sau…

  Comentariu de Sorina — martie 10, 2008 @ 22:31 | Răspunde

 6. Ştii cum se spune : Ignorance is bliss! Şi mi-ar plăcea să acced la acest stadiu de detaşare şi pace interioară; din păcate nu ai de ce să te bucuri pentru mine, cel puţin nu încă. Poate va veni cândva momentul în care vei avea şi motiv! Chiar nu poţi ştii ce se va întâmpla, nici măcar peste 2 secunde; nimic nu e cert, viaţa umană e atât de fragilă. Tocmai de-asta cred că trebuie să ne bucurăm intens de fiecare clipă, să căutăm răspunsuri atâta vreme cât întrebarea nu ne face rău şi să ne facem planuri a căror îndeplinire ne-ar face fericiţi. 🙂

  Comentariu de Juss Mag — martie 10, 2008 @ 23:09 | Răspunde

 7. Ehei, Juss, draga, ce spui tu aici?! „…cred că trebuie să ne bucurăm intens de fiecare clipă, să căutăm răspunsuri atâta vreme cât întrebarea nu ne face rău şi să ne facem planuri a căror îndeplinire ne-ar face fericiţi. ” Intrebarea care nu ne face rau… planuri care ne-ar face fericiti… ma bagasi rau de tot in ceata… Ai putea fi un pic mai concret? Ca, daca nu, ma voi gandi la o intrebare de genul „Ce or fi mancat Columbenii la pranz?” ori la un plan care sa ma faca fericita, gen „Ah, ce as manca o inghetata de vanilie, cu mult, mult caramel si cateva guguloaie de mango!… ”
  Daca nu m-am descurcat, poate imi dai o mana de ajutor! Multumesc!… 😉

  Comentariu de Sorina — martie 10, 2008 @ 23:52 | Răspunde

 8. Gândesc în felul următor: e foarte bine să ne punem întrebări atâta vreme cât nu ne facem rău prin acele întrebări – am văzut multe documentare despre indivizi din US, în special, ce deveniseră atât de obsedaţi de existenţa unor societăţi oculte, încât au ajuns să-şi rateze viaţa, pentru că erau paranoici şi căutau semne şi tot felul de alte răvaşe din lumi secrete la fiecare pas.
  Şi planurile sunt bune, atâta vreme cât rezultatul lor ne-ar face să ne simţim împliniţi sau mai aproape de împlinire. Plan, în sensul acesta, este sinonim cu vis, ideal. 🙂

  Comentariu de Juss Mag — martie 11, 2008 @ 00:18 | Răspunde

 9. Ma declar edificata! Multumescu-ti! 😉

  Comentariu de Sorina — martie 11, 2008 @ 00:22 | Răspunde

 10. Cu cea mai mare plăcere! 🙂

  Comentariu de Juss Mag — martie 11, 2008 @ 00:29 | Răspunde

 11. Eu zic că religia ajută omul pentru a-l educa spiritual şi ştiinta îl ajuta pentru a cunoaşte…Dar un singur lucru îl poate ajuta pe om – educarea spirituală,cu cât mai multă informaţie de cunoaştere cu atât mai mult semn de întrebare…
  Orice om în lumea asta are părerea,viziunea lui…Logic şi religia tot după oameni a fost făcută…Mulţi au avut ceva de spus,mulţi au demonstrat ceva…Cum a demonstrat Isus(sau Iisus) că e fiul lui Dumnezeu întorcandu-se pe pământ după moarte.Dintr-o lume nevăzută într-o lume văzută…Momentan ştiinta nu a descoperit aşa ceva…Trebuie să mai demonstreze cineva aceste lucru …
  Am citit cartea „Planeta Eris şi încălzirea globală” care cuprinde zic eu teorii destul de logice…O recomand…

  Comentariu de Alflori Marius — septembrie 22, 2008 @ 20:14 | Răspunde

 12. Sunt foarte frumoase aceste povesti, alimenteaza fantezia omului, setea de schimbare, credinta ca „imi va fi mai bine”. Ei bine, pana si aceste „prevestiri” pot fi schimbate. Toate in univers se schimba si sunt in contiunua schimbare. Pana si timpul. Acest „lucru” care se chiama in limbaj general – viata, sau energie, bioenergie…, nu are reguli si definitii. Este la indemana oricui sa (se) foloseasca de aceasta energie. Sunt putin cei care o pot descifra (partial). Unii se sperie de puterea acesteia si devin brusc credinciosi, alti, mai rationali, cauta sa o inteleaga. Ne dorim in secret o schimbare, chiar daca aceasta ar insemna distrugerea altor semeni. In momentul in care chiar se va intampla o „nenorocire” ne vom caina si ne va parea rau de aceii „nenorocitii”. Feriti-va de dualitatea din sufletul vostru si de indoiala. Cautati sa judecati toate aceste lucrurii si sa simtitii ce este adevar in ele. Atentie, fiecare avem adevarurile personale.
  Ne indreptam intrun mod firesc spre o noua era, in care trebuie sa fim constienti nu numai de vecinii nostri de bloc, de servici, de tara, de planeta, ci si de fiintele din univers. Ca si noi, uni dintre acestia sunt pasnicii, altii sunt „bizoni – k tot e la moda” si nu ii interezeaza de altii.
  Unii dintre acestia au credinta in zei sau dumnezei, altii isi fac doar treaba fara sa simta nevoia de a crede intro persoana-forta absoluta. Realitatea este mult peste nivelul nostru actual de intelegere. Suntem ca si grad de dezvoltare psihica, destul de slabi.
  Da, exista persoane care au abilitati „paranormale” mult mai mari decat media si care simt anumite schimbari in energia emanata de pamant si in energia colectiva a locuitorilor planetei. In acest moment, ca urmare a acestor „zvonuri, prevestirii… ” fara ca marea majoritate sa recunoasca, ne auto afectam campul energetic propriu si cel colectiv. Aceste temerii, frica de maine, ne afecteaza mai mult decat credem. Imi aduc aminte de perturbarea pe care am simtit-o la inceperea experimentului din Elvetia. Nu este bine. E normal sa fim procupati de aceste lucrurii, sunt mondene si ne mai scot din viata anosta pe care o ducem. Dar campul energetic generat de oamenii in acest moment, difera de cel al planetei. Nu este grav, interactiunea dintre cele doua este destul de mica. Ca intre doi vecinii de bloc. Dar trebuie sa ne calmam si sa gandim, nu sa luam de bune cele gandite de altii. V-am mai spus, fiecare are propriul „adevar” , care pleaca din faptul ca nu putem fi obiectivii, datorita la ceeace simtim fiecare vs. de animite evenimente.
  Ma rog poate nu am reusit sa ma exprim prea bine, emotii firesti ma cuprind si pe mine cand ma gandesc la aceste lucrurii. Sunt si eu om, la urma urmei. Sper ca ati inteles ce am vrut sa zic.
  Este absurd sa credem ca in univers suntm numai noi. Iar ca o urmare fireasca, asa cum noi cautam sa intram in contact cu locuitori ai altei planete, asa si alti cauta sa intre in contact cu noi si cu altii. Totul sta in tehnologie si gandirea fiecaruia.
  Sunt tare curios sa vad, daca la aparitia (in mod public) a unei/unor rase de pe alte planete, ii vom intampina cu preoti si daca vom cauta sa ii convertim si pe ei. 🙂
  Deci, aveti incredere in voi si in ceeace simtiti.
  Este placut pentru mintea noastra sa cautam adevarul despre fantome, energii, zei, ingerii, civilizatii disparute, extraterestrii si alte asemenea lucrurii, dar nu va lasati foarte influentatii de aceste lucrurii. Toate au rolul lor la timpul lor, nu si acum. Sunt doar „povestii”. Realitatea este cea pe care o traiti zi cu zi, familia voastra si voi insiva. Va veni si timpul dezvaluirilor, dar nu dintro data ci treptat, pentru ca sa putem intelege mai bine si mai corect. Si nu va fie frica, sunt persoane care vegheaza si cauta sa corecteze anumite evenimente, pentru ca totul sa decurga normal. O zi cat mai buna.

  Comentariu de Nicky — septembrie 23, 2008 @ 12:03 | Răspunde

 13. Domnule Negureanu,cu multa stima si adinc rescpect,va salut si cu ajutorul internetului,am ajuns sa am onoarea a va adresa cateva cuvinte,prea marunte pentru un om atat de mare.Sunt o fana inraita a scrierilor dumneavoastra,si de cativa ani mi-am pierdut speranta ca voi mai reusi sa pun mana pe o lucrare de-a dv.Datorita dv.si nu spun vorbe mari,am reusit sa imi schimb viziunea asupra multor lucruri in acest univers.Va multumesc din suflet,ca in mod indirect,a-ti contribuit la autoeducatia mea.Cu stima inca o data,va saluta un discipol marunt!

  Comentariu de Claudia — octombrie 14, 2008 @ 10:48 | Răspunde

 14. subscriu CLAUDIEI

  Comentariu de Lia — decembrie 30, 2013 @ 21:16 | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Creează un sit web gratuit sau un blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: