Mai in gluma, mai in serios… ;)

Martie 4, 2008

Cum se instaleaza programul DRAGOSTE

Clientul: Am o problema in sistem. Se blocheaza si trebuie mereu sa resetez…
Serviciul Tehnic: Puteti instala DRAGOSTE?
Clientul: Da, cred ca pot. Nu sunt un expert, dar cred ca ma pot descurca. Ce trebuie sa fac mai intai?
Serv.Tehnic: Primul lucru pe care trebuie sa-l faceti este sa deschideti INIMA. Ati gasit-o?
Clientul: Da, numai ca acolo ruleaza deja cateva programe chiar acum. Este bine sa instalez programe cand deja altele sunt rulate?
Serv.Tehnic: Ce programe sunt deschise?
Clientul: Sa vad… Sunt deschise programele DURERE.EXE, TRISTETE.BAT, DISPRET.EXE si RESENTIMENT.COM
Serv.Tehnic: Nici o problema. DRAGOSTEA va sterge automat DURERE.EXE din sistemul operational curent. Va ramane in memoria dvs. permanenta, dar nu va mai perturba niciodata alte programe. DRAGOSTEA va suprascrie TRISTETE.BAT cu un modul numit BUCURIE.EXE. Dar trebuie sa dezinstalati singur DISPRET.EXE si RESENTIMENT.COM. Aceste programe nu permit instalarea completa a DRAGOSTEI. Puteti face asta?
Clientul: Nu stiu cum sa le dezinstalez. Au un mesaj de eroare… Ma puteti ajuta?
Serv.Tehnic: Cu placere. Mergeti in Start Menu si cautati IERTARE.EXE. Faceti acest lucru ori de cate ori apar DISPRET.EXE si RESENTIMENT.COM, pana cand vor disparea complet din sistemul dvs.
Clientul: OK. Am terminat! DRAGOSTEA a inceput sa se instaleze automat! Asa este normal?
Serv.Tehnic: Este perfect! Trebuie sa primiti un mesaj care spune ca programul se instaleaza pentru toata viata in INIMA sistemului dvs. Aveti acest mesaj?
Clientul: Da, il am. Acum programul este complet instalat?
Serv.Tehnic: Da, numai ca aveti numai modulul de baza. Trebuie sa va conectati la alte INIMI ca sa puteti face upgrade-uri.
Clientul: Oh! Am deja un mesaj de eroare. Ce trebuie sa fac?
Serv.Tehnic: Ce spune acest mesaj?
Clientul: Spune: „PROGRAMUL NU POATE RULA PE COMPONENTELE INTERNE” . Ce inseamna asta?
Serv.Tehnic: Nu va ingrijorati, asta este o problema simpla. Inseamna ca DRAGOSTEA este setata sa ruleze pe o INIMA externa si nu a fost rulata inca in INIMA dvs. Este unul din cele mai dificile lucruri in programare. Trebuie sa aveti DRAGOSTE interioara pentru propriul sistem inainte de a incerca sa va conectati la DRAGOSTEA altor sisteme.
Clientul: Si ce trebuie sa fac?
Serv.Tehnic: Puteti gasi AUTOACCEPTAREA?
Clientul: Da, am gasit-o.
Serv.Tehnic: Excelent, incepe sa fie foarte bine! Acum inserati urmatoarele fisiere si copiati-le in directorul ” INIMA MEA”: IERTARE.DOC, AUTOACCEPTARE.TXT, BUNATATE.DOC si INCREDERE.TXT. Sistemul dvs. va rescrie toate fisierele. Apoi va trebui sa stergeti SARCASM.EXE si sa goliti cutia de gunoi, astfel incat sa fiti sigur ca nu a mai ramas nimic rau si niciodata nu va mai fi rulat.
Clientul: Am reusit! Hei! INIMA mea incepe sa aiba noi fisiere: ZAMBET.MPG este pe monitor chiar acum si un mesaj imi spune ca PACEA.COM, COMPASIUNEA.EXE si MULTUMIREA.COM se instaleaza in toata INIMA mea!
Serv.Tehnic: Inseamna ca DRAGOSTEA este instalata si ruleaza. Ar trebui sa va descurcati singur de acum. Inca un lucru, inainte de a termina: DRAGOSTEA de distribuie gratuit. Fiti sigur ca o daruiti curata oricarui sistem, atata timp cat veti fi conectat la serverul principal – MAREA DRAGOSTE! Veti primi inapoi module cu adevarat valoroase.
Clientul: Asa voi face. Multumesc pentru ajutor.
Serv.Tehnic: INIMA sa va fie binecuvantata cu toata DRAGOSTEA!

(via ionatan)

Anunțuri

5 comentarii »

 1. CAND AM CITIT PRIMA OARA LA Ionatan pe blog aceasta postare treceam prin momente delicate…timpul a trecut si dragostea s-a furisat tiptil in inima mea…nu o pot canta dar e acolo o stiu eu si Dumnezeu…nu cred in iubiri fiindca nu am intalnit persoana care sa ma doreasca asa de mult…dar sunt fericita a am gasit Dragostea ca o simt e si pentru Dumnezeu si pentru anume altii nu o strig in gura mare dar imi umple sufletul in fiecare zi fiindca nimic nu e mai minunat dacat sa sti ca in inima porti un colt de cer…ca ai fi gata de orice…doar din Dragoste…Poate ca viata ma va duce pe cai nu tocmai usoare dar nu voi plange am ceva de pret copii si Dragostea.

  Comentariu de Lorelei — Martie 4, 2008 @ 21:47 | Răspunde

 2. FRUMOS!

  Comentariu de violeta — Martie 22, 2008 @ 19:52 | Răspunde

 3. Cautati ce device are nr. 666 cel putin ptr. Linux, dar banuiesc ca este comun tuturor sistemelor de operare. Imi cer scuye pentru duplicat, windows…

  Comentariu de diogene73 — Martie 25, 2008 @ 15:31 | Răspunde

 4. Draga Diogene, iarasi ai reusit sa ma bagi in… butoi… 🙂 Imi recunosc neputinta de a-ti intelege mesajele… Te rog sa incerci sa fii un pic mai clar, altfel ma obligi sa nu ti le mai aprob… 😦

  Comentariu de Sorina — Martie 25, 2008 @ 21:51 | Răspunde

 5. Comentariul trabuia sa apara la articolul despre cartea aparuta cu etraterestrii si semnificatia numarului.De ce a aparut aici, nu inteleg nici eu.Dealtfel am mai incercat sa accesez ale articole, uneori dispar…

  Comentariu de diogene73 — Martie 25, 2008 @ 22:01 | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Creează un sit web gratuit sau un blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: