Mai in gluma, mai in serios… ;)

februarie 12, 2008

Despre eveniment – 3

Bogdan Gavrila

Stiu, trebuie sa imi fac mea culpa! Am intarziat cu articolul asta despre eveniment mai mult decat banuiam… Ce sa-i faci?! Asa-i cand te muti in casa noua, niciodata nu reusesti sa termini ce a mai ramas de facut, niciodata nu esti destul de multumit…

Presupun ca figura care va zambeste „angelic” din aceasta fotografie va este – multora – cunoscuta: este un blogger (ca si noi – na, ca ma bagai in randul vostru, al celor mai „copti” decat mine, pe „craca” blog-ului! 🙂 ) interesant, care incearca sa transmita chestii cat mai de high-level cititorilor sai.

Cand l-am cunoscut, m-a tinut la distanta atitudinea-i cam rigida, de tanar om de afaceri, in plina afirmare (trebuia sa impresioneze, nu? 😉 Altfel, cum sa fie luat in serios?!): costum, sobrietate, un chip ca de piatra – ajunsesem sa ma intreb in mod destul de serios daca omul asta, atat de tanar, stia sa zambeasca, macar (la ras nici nu am cutezat sa ma gandesc!). Ei bine, sa stiti ca poate sa rada cu tot sufletul; ba, mai mult, stie sa faca si glume! Si chiar simpatice rau de tot! Inteligentza, despre care el, in „netarmurita-i modestie” (ooops, cred ca o sa imi iau niscaiva scatoalce pentru chestia asta! 😦 ) afirma ca i-ar fi ceva complet opus, ii este de-a dreptul infernala: stau oamenii si discuta – ca oamenii normali – o „cestiune arzatoare”, in timp ce el este cufundat intr-un fel de transa – parca nu vede, nu aude in jur; si, deodata, il vezi ca se trezeste la viata (ca natura, primavara), ochii incep sa ii sclipeasca si ii auzi glasul biruitor: „Am gasit! Stiu!”(e adevarat, nu foloseste expresia EVRIKA 😉 )… si da solutia problemei despre care se discuta… Stiti vorba aia cu „ii bubuie mintea” (e drept, in cazul lui, pentru dramatism, s-ar fi potrivit mai bine o alta expresie; dar am promis ca voi mentine ridicat nivelul de cultura si civilizatie pe acest blog, asa ca ma voi auto-cenzura si nu o voi folosi 😉 ).

Daca, totusi, este macar o persoana care nu il cunoaste, dati-mi voie sa il „introduc” (expresia asta mi se pare de-a dreptul pornografica!  Ma scoate din sarite de cate ori o aud) ; conform Wikipedia, este:

Bogdan Gavrilă este unul dintre fondatorii ASLS (Asociaţiei Studenţilor din Facultatea de Limbi Străine), din cadrul Universităţii din Bucureşti, şi CRSC (Centrul de Resurse pentru Societatea Civilă), remarcându-se ca voluntar în mai multe organizaţii non-guvernamentale.

În 2001 a fost voluntar in Centrul de Resurse ONG „Mihai Bravu-Aytre”. In 2002, Bogdan Gavrilă este coordonator pentru România în proiectul Duha V Europe (vizând comunicarea şi conservarea diversităţii culturale europene în Žilina, Slovacia).

Între 2004-2005, el a fost reprezentant al studenţilor in Senatul Universităţii din Bucureşti şi a coordonat activitatea ASLS. În timpul faculăţii lucrează la dezvoltarea unor proiecte educaţionale alături de profesori renumiţi precum George Guţu, Mircea Nicoară sau Lidia Vianu.

Începând cu 2005, Bogdan Gavrilă este unul dintre fondatorii Grupului de Iniţiativă pentru promovarea Imaginii României (GIPIR) şi organizează o serie de manifestări si discuţii despre imaginea României.

În 2007, JCI România îl nominalizează pe Bogdan Gavrilă pentru „TOYP” (The Young Outstanding Person).

No more comment… excepting, maybe… http://www.core-target.ro/

Reclame

Lasă un comentariu »

Niciun comentariu până acum.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Creează un sit web gratuit sau un blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: